HABERLER

Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor Kulübü geçtiğimiz seçimlerde Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın tarafından vaat edilen tesislerine hala kavuşamadı.

Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor Kulübü geçtiğimiz seçimlerde Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın tarafından vaat edilen tesislerine hala kavuşamadı.

Adaylık sürecinde Aydın, “Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor Kulübüne Küçüksu’da bir tesis yakışır” sözleriyle Anadoluhisarı İdman Yurdu için bir tesis yapılacağı sözünü vermiş ve bu vaat o dönemde yerel medyada kendine geniş bir yer bulmuştu.

Seçim döneminde Murat Aydın bu hususu dilinden düşürmezken; verilen vaadin üzerinden bir hayli zaman geçmesine rağmen tesis konusu şimdilerde hiçbir şekilde gündeme dahi getirilmiyor. Resmi makamlara verilen dilekçeler yanıtsız kalıyor. Türk futbolunun köklü çınarlarından Anadoluhisarı İdman Yurdu hala tesislerine kavuşmayı bekliyor.

Yapılması Gereken Şey Çok Basit: Yer Gösterin.

Tesis konusunda beklentiler illa Küçüksu’da olması yönünde değilken Anadoluhisarı İdman Yurdu verdiği dilekçelere de yanıt alamıyor. Oysa bölge ve Türk sporuna büyük katkılarda bulunacak bu adım için kulübe sadece bir yer gösterilmesi yeterli. Son 2 yılda yönetimsel, ekonomik ve sportif anlamda pek çok başarı gösteren Anadoluhisarı İdman Yurdu kendi tesislerini yapacak güce sahip. Bunun gerçekleştirilmesine tek engel bürokratik sebepler ve verilen vaatlerin yerine getirilmemesi.

Türk Spor Tarihinin Köklü Çınarı Anadoluhisarı İdman Yurdu
Geçmişten günümüze Türk sporuna çeşitli branşlarda birçok sporcu ve başarı kazandırmış olan Anadoluhisarı İdman Yurdu sadece son 2 yılda elde ettiği yönetimsel ve sportif başarılarla bile diğer kulüplere iyi bir örnek olmaya devam ediyor.

5-65 yaş gibi geniş bir yaş skalasında sporcu grubunu bünyesinde barındıran Anadoluhisarı İdman Yurdu akademik anlamda yetkin antrenörleri bünyesinde barındırıyor. Bu sistemli ve özenli çalışmalar Atletizmde 30’un üzerinde Türkiye şampiyonluğu ve 1 Balkan 3.lüğü gibi başarıların kazanılmasıyla meyvesini verirken; sıfır borç politikası ekonomik olarak hem yönetimin hem de ücretleri zamanında ödenen sporcuların yüzlerini güldürüyor.

Öte yandan bu sezon Futbol A Takımı ile şampiyonluk parolası ile yola çıkan ve bu konuda da başarılı olan Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor kulübü başarılı yürüyüşüne devam ediyor.

Hal böyle iken Türk sporunun efsane kulübü Anadoluhisarı İdman Yurdu tesis konusundaki vaatlerin en kısa süre içinde gerçekleştirilmesini bekliyor.