HABERLER

Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor Kulübü geçtiğimiz seçimlerde vaat edilen tesislerine hala kavuşamadı.

Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor Kulübü geçtiğimiz seçimlerde vaat edilen tesislerine hala kavuşamadı.

Bu vaadin yerini bulmaması aslında pek çok merciyi birden ilgilendiriyor. En az mevcut yönetim kadar aynı seçimlerde “Her şey çok güzel olacak!” mottosuyla seçimlere giren ve İstanbul Büyükşehir Belediyesini yönetmeye hak kazanan Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri de durumun takipçisi olarak beklentilerin olumlu sonuçlanmasında rol oynayabilirdi.

Seçim döneminde dillerden düşmeyen yeni tesis vaadinin üzerinden bir hayli zaman geçmesine rağmen tesis konusu şimdilerde hiçbir şekilde gündeme dahi getirilmiyor. Ne kapsayıcı konumdaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimi ne de Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yöneticileri durumun takipçisi gibi gözükmüyor. Anadoluhisarı İdman Yurdu için de her şeyin güzel olması için yapılması gereken şey çok basit: Büyükşehir yönetimi ve Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatı yöneticileri muhalefet görevini yerine getirmeli ve verilen vaatlerin takipçisi olmalıdır.

Türk Spor Tarihinin Köklü Çınarı Anadoluhisarı İdman Yurdu
Geçmişten günümüze Türk sporuna çeşitli branşlarda birçok sporcu ve başarı kazandırmış olan Anadoluhisarı İdman Yurdu sadece son 2 yılda elde ettiği yönetimsel ve sportif başarılarla bile diğer kulüplere iyi bir örnek olmaya devam ediyor.

5-65 yaş gibi geniş bir yaş skalasında sporcu grubunu bünyesinde barındıran Anadoluhisarı İdman Yurdu akademik anlamda yetkin antrenörleri bünyesinde barındırıyor. Bu sistemli ve özenli çalışmalar Atletizmde 30’un üzerinde Türkiye şampiyonluğu ve 1 Balkan 3.lüğü gibi başarıların kazanılmasıyla meyvesini verirken; sıfır borç politikası ekonomik olarak hem yönetimin hem de ücretleri zamanında ödenen sporcuların yüzlerini güldürüyor.

Öte yandan bu sezon Futbol A Takımı ile şampiyonluk parolası ile yola çıkan ve bu konuda da başarılı olan Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor kulübü başarılı yürüyüşüne devam ediyor.

Hal böyle iken Türk sporunun efsane kulübü Anadoluhisarı İdman Yurdu tesis konusundaki vaatlerin en kısa süre içinde gerçekleştirilmesini bekliyor.